Viimeisiä viedään

IMG_4488Viimeinen viikko ohjattuja treenejä pyörähtää käyntiin tänään. Taukoa ei onneksi ole kuin kaksi viikkoa, ja eiköhän me sinä aikana ehditä käydä hallilla aika monta kertaa omin nokkinemme, ainakin jos ulkoilukelit jatkuvat tällaisina. Talvi ehti kyllä viikonloppuna tulla, mutta ikävä kyllä melkein jo mennäkin. Enkä enää muistanutkaan millainen yhdistelmä on briardi ja nuoskalumi…

IMG_4417

IMG_4436

Keskiviikkotokoihin pääsi tällä viikolla Peippo, ihan vain siksi että se tarvitsee enemmän paikallamakuuharjoitusta (vaikka omassa ryhmässä kivasti makaakin). Peipolle tehtiin koko sen oma treeniaika häiriöharjoituksia, ensin liikkeestä maahanmenon, sitten luoksetulon, ja lopuksi seuraamisen yhteydessä. Varsinkin luoksetulossa häiriö oli ihan liian houkutteleva, kun Nina seisoi puolivälissä kutsumassa Peippoa, antamassa ylimääräisiä käskyjä heittelemässä palloa ja ojentelemassa namipurkkia. Ekalla kerralla Peippo kuunteli myös Ninan käskyjä, mutta oppi nopeasti että niitä ei kuulu totella. Kolmella ekalla toistolla se harhautui kesken luoksetulon katsomaan Ninan tarjoamaa ruokakuppia, ja neljännellä ja viidennellä se vähät välitti matkalla huhuilleesta Ninasta. On se Peippo vaan kiva tyyppi, kun ei yhtään häkeltynyt eikä ollut epäonnistumisista millänsäkään, vaan teki toisto toiston jälkeen yhtä iloisesti. Tykkään!

IMG_4523

IMG_4482

Tokotreenin jälkeen Peippo kävi nopeasti huristelemassa naapurikentän agiradan kertaalleen läpi minikorkeuksilla. Rata oli helppo ja Peipolla kivaa vielä tokotreenien päällekin. Myös Tomppa pääsi samalle radalle, enkä enää muistanutkaan, kuinka nopea se parhaimmillaan on! Suorilla ei ollut mitään mahkuja pysyä sen tahdissa, se kun näköjään irtoaakin, ja ohjauksen kanssa olikin sitten vähän niin ja näin. Mutta kivaa oli! Selma pääsi tekemään tokojuttuja, ruutua en jaksanut alkaa rakentelmaan, mutta muut vakijutut tehtiin ihan hyvässä vireessä.

Seuraavana päivänä rästitiin ageja taas uudessa ryhmässä, ja sieltä löytyi pikkukoira joka yritti useampaan otteeseen käydä syöttämässä itsensä Peipolle kesken oman ratansa. Tästäkö lie johtunut, mutta itse olin melkein koko treenin kuutamolla, vasta vika rata sujui vähän niin kuin pitikin. Peippo oli kumminkin koko treenin ajan kiva ja innokas, eikä ottanut itseensä vaikka ohjaaja tötöili ja jouduttiin hinkuttelemaan.

IMG_4386

Lauantaina piipahdettiin hallilla ennen agikisojen työvuoroa. Peippo oli innoissaan, varasti ruutuun ja palautti laukalla tunnarikapulan. Selma taas oli aika toisaikainen, olisiko ollut vähän liian rajut rallit Sydin kanssa ennen treenejä.

Kisoissa olikin tosi kiva olla töissä kun siellä oli maksi-kolmosten kermaa paikalla oikein enemmänkin. Rimoja lenteli sen verran vähän, että hyvin ehti katsella eri ohjaustyylejä ja meininkiä muutenkin. Hattua nostan Suoknuutille ja Jänesniemelle, jotka ohjasivat siististi, hyväntuulisesti ja vähäeleisesti, ja joiden ei tarvinnut kertaakaan karjua koirilleen. Olipa miellyttävää katseltavaa!

IMG_4507

Sunnuntai meni koirilta autossa istuessa. Kotimatkalla poikettiin sentään Peipon kanssa kaupunkikierrokselle Tampereelle. Peippo sai tehdä pienen paikallamakuuharjoituksen Gerry Weberin maskottina, ja istumisharjoituksen Hämeenkadulla:

20141214_180951
20141214_181743

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s