Tulppaani, vuokko ja muut kukkaset

G0012158

Selman kanssa ollaan vietetty taas laatuaikaa rally-tokon pyörteissä. Perjantaina olikin tosi kivat ja vaihtelevat treenit. Ensin oli täyspitkä rata jossa tehtävinä oli pelkästään erilaisia käännöksiä. Yllättävän hyvin kieputtiin kaikki kukkasetkin läpi, taas oli itsellä eniten vaikeuksia ymmärtää mihin suuntaan oltiin menossa. Nyt osaan sentään jo seistä kyltillä niin kauan Selma perusasennossa vieressäni, että seuraava siirto on jotakuinkin ymmärretty. 😀  Lopputunnista pujoteltiin kahdeksan toinen toistaan ihanamman lelun ympäri, ja päälle päätteeksi harjoiteltiin merkkiä. Selma osasi joillain kumman tokopohjilla merkin kuin vanha tekijä, sille taitaa asioiden huolellinen (=monen vuoden) hauduttelu tehdä tosissaan hyvää.

2Q3A1331

Peippo-paralla taas ei ole ihan niin hauskaa ollutkaan. Alkuviikosta jo mietin että pitää kokeilla sille kipulääkekuuria kun kirputteli niin paljon että hyvä kun nukutuksi sain, ja keskiviikon tokotreeneissäkin se oli taas pikkuisen vaisu. Keskiviikko-iltana annoin ekan lääkkeen, ja kirputtelu loppui kuin taikaiskusta. 😦 Seuraavana aamuna se veteli semmoisia hepuleita ulkona, ettei aikoihin, ja myös vastenhyppiminen on palannut repertuaariin. Voi kökkö.

2Q3A1290

Viikonloppuna tsekattiin Suomen suurin kalkkikiviluola, Torholan luola Lohjalla. Pituutta kolmisenkymmentä metriä, ja ”huoneita” peräti kolme. Saliin saakka en kyllä voinut mennä kun Selma ja Peippo odottelivat paikallamakuussa luolan suuaukon ulkopuolella – luolaan piti kavuta isojen lohkareiden yli, ja koiria paikka tuntui vähän jänskättävänkin. Kaunis paikka myös ympäristöltään, suosittelen käymään!

2Q3A13172Q3A12862Q3A1312

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s