Vuoden vikoja viedään

Viimeinen treeniviikko pyörähti käyntiin, mutta eipä onneksi hätää kun ensi vuosi jatkuu samalla meiningillä. Vaikka olen koittanut edelleen itselleni väittää, että rallytoko on ihan typerää, niin ei se ehkä voi ihan typerää olla kun joka perjantai-ilta on ihan kauhean hyvät fiilikset. Kai se tyhmyys on paljolti siitäkin kiinni että miten sitäkin hommaa tekee – Selma tekee tietty tyylillä, ja hieno tottelevaisuus on aina hienoa tottelevaisuutta. 😀

Uutta opittavaa riittää edelleen, ja Selmasta homman yllätyksellisyys taitaa olla hauska juttu. Varpu kuvasi lauantaina Sempun uusia muuveja:

Semppu näyttää kivalle, mutta ohajaaja köpöttää edelleen kuin katkokävelevä vanha juoppo. Luulen silti että Peipon ja Selman tekemisiä on paljon helpompi korjata kuin omia, joten antanee olla vaan.

Sillä välin kun Semppu, Tomppa ja nahkapojat pitivät hauskaa ja juoksivat lelujen perässä, näytti seinäruusu Peippo tältä:

2Q3A1525

Odottaminen kuuluu edelleen Peipon vahvuuksiin. 😀

Kynsivammaisuudesta huolimatta Peippokin sai hiukan tehdä jääviä:

Köpötystä ja ”lieviä” vartaloapuja, mutta Peippo tekee ihan kivasti siihen nähden että noin liki-zetana ollaan harkattu tähän mennessä varmaan kerta tai pari. Pälyilystä vähän miikkaa Peipolle, pitäisi varmaan ottaa kuuri etupalkalla.

Kotioloissa Peippo-parka näyttää sitten tältä. Onneksi täältä kotoa löytyy sille edes kohtalotoveri:2Q3A1501 peipon_kynsi

Oikean tassun sisäetukynsi on ihan naurava nakki, kynsivalliin saakka kahtena kappaleena. Kynsivallikin on ärtynyt ja erittää ”jotain”. Kotona Peippo viettäisi kaiken ajan nuolemalla tassua, mutta kuolettavan kipeä se ei voi olla kun metsässä se viilettää kuin pieni piru eikä kynsi haittaa menoa yhtään.

Ja hurraa – eliminaatiodieetti on paria päivää vaille valmis – Peippo taitaa tänään päästä totuttelemaan taas kunnon ruokavalioon!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s