Meiko, Kotokierros

_q3a2769Tokavika lomapäivä oli tarkoitus käyttää ihan muuhun, mutta kun keskitalvi oli muuttunut yhdessä yössä ihanaksi kevääksi, oli vaan pakko lähteä reissuun. Koska luonnonsuojelualueilla ei saa pitää koiria irti (no eihän muuallakaan tietty…) ja halusin ottaa Peipon mukaani, valikoitui kohteeksi Meikon luonnonsuojelualueen vieressä oleva Korsolammen ulkoilualue Kirkkonummella. Kartasta katsoen alue näytti tosi kivalle; koko viiden kilsan reitti kulki kallioilla joiden välissä oli soita ja lampia, eikä kartan antama mielikuva onneksi pettänyt. 

_q3a2733

_q3a2762

Kotokierros kulkee virallisesti vastapäivään, ja reitti lähti suoraan rappuja pitkin kalliojyrkännettä ylös. Onneksi itsellä oli nastat alla, muutoin olisi tullut vaikeuksia useammassakin kohdassa. Peippo pysyi pystyssä ketterästi, mitä nyt kerran putosi pitkospuulta. Kalliot olisivat houkuttaneet pois polulta useammassakin kohdassa, mutta sen verran lunta oli vielä jäljellä että matalavartisissa lenkkareissa sinne ei viitsinyt lähteä kahlaamaan. Reitti oli merkattu tosi hyvin puihin kiinnitetyillä lätkillä, mutta silti meinattiin kadottaa se puolivälin näköalapaikalla.

_q3a2727

Reitin puoliväli, Mustjärvi

Reitin loppupuolella tuli vastaan Korsolampi, jonka rannalla oli laavu ja tulentekopaikka. Siellä nähtiin taas koko reissun ainoat ihmiset, muutoin saatiin kävellä omassa rauhassa vain korpit ja tiaiset seurana. Mukava retkipaikka, ja taas vähän erilaista maisemaa.

_q3a2747

Reitin varrella oli paljon keloja, ja lisää oli tulossa; täälläkin keloja oli tehty leikkaamalla puun alaosan kaarnaan uria.

_q3a2790 _q3a2783

20170213_152534

Tokihan Peipostakin piti ottaa loman virallinen retkiselfie. Jaa-a, miksiköhän me ei harrasteta näitä enemmän kun kerran ollaan näin valokuvauksellisia? 😀

na%cc%88ytto%cc%88kuva-2017-02-15-kello-10-21-29

o o o

Jäälläkin ehdittiin vikoina lomapäivinä käydä sekä Ridasjärvellä että Tuusiksella ja vähän joka kokoonpanolla. Koirien lenkittäminen kahdessa erässä kävi kyllä työstä, onneksi on lauma joka tulee toimeen keskenään eikä niitä tarvitse erotella. Jäällä Peippo kyllä tuppaa kuumumaan sen verran juoksevasta Tompasta, että sen kanssa saa olla tiukkana. Onneksi Tomppa-mummu – joka kulkee melkein aina fleksissä ja saa paljon vähemmän liikuntaa kuin Peippo – on näistä kahdesta se nopeampi juoksija. 😮

20170209_170613

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s